IGDET FEST 2004

6 Marts på Skive Kasserne.

Lørdag den 6 marts ’04 blev IGDET’s gensynsfest afholdt i Skive. Der var tilmeldte 31 personer til festen. Det er utrolig flot når man tænker at der er 9 år siden vi var udsendt.

Som vi plejer så mødtes vi hos det der tidligere var Trolle's hule nemlig rullemarie's hjem. her var de stor gensynsglæde, og der kom da også hurtigt gang i snakken omkring bordene. Alle fik talt om løst og fast. Efter lidt tid kom O.P.W. (øhh hvad er klokken .....er den så meget. )han holdt et foredrag om turen til Irak og om hvordan foreholdende var på denne mission. der er sket lidt siden '95 og DANBAT7. Lejren og udstyret er blevet pudset lidt af i kanterne siden da. Bøystrup supplerede med kommentare til de billeder der blev vist. Kanon foredrag tak for det. O.P.W.  

Herefter gik der snak og øl i sagerne og vi blev indkvarteret på de nok så velkendte 4 mands stuer. Klokken 1800 var der klar i messen med kolde øl og mad. først havde Lassen en hilsen med fra dem der ikke kunne være med pga. forskellige omstændigheder. Herefter havde undertegnede lidt oplysninger med om vores 10 års jubilæums tur til Dvor næste år ( læs mere om dette andet sted på hjemmesiden)

Så var det tid til rundturen med hvad der så er sket med os siden vi sidst s hinanden. der er mange der er blevet gift, fået børn, skifter karriere og andre ting. Det er spændende og sjovt at høre. Så blev der gået til maden igen. Det var noget utrolig godt mad der blev serveret i år, men der skal jo også noget godt føde til at mætte alle de medlemmer der er kommet af 0,1 ton klubben

Festen sluttede først for de sidste kl. 5 om morgenen og det satte signe spor da de var morgenmad søndag kl. 9-10 stykker 

Endnu en vellykket fest er overstået og vi kan se frem til næste år…

Mange DANBAT hilsner

B.T. Andersen

Genvej til billeder fra festen 2004
Genvej til billeder fra festen 2003
Genvej til billeder fra festen 2002
Festen 2001. (Der er ingen billeder. Har du nogle så mail dem)
Genvej til billeder fra festen 2000
Genvej til billeder fra festen 1999